Fag csapágy jelölések

Az ügyfelek és a vásárlók hiteles tájékoztatása, valamint a csapágyak egyszerű beazonosíthatósága érdekében a FAG csapágyakat is speciális, a gyártó kilétére, valamint a csapágy tulajdonságaira utaló jelölésekkel látják el. A FAG csapágyak a világ minden táján a legmagasabb minőségi kategóriába sorolt termékek, éppen ezért szükséges a silányabb minőségű csapágyaktól való megkülönböztetése.

Ezt a legegyszerűbben a csapágyba mart, illetve a termékek csomagolásán feltüntetett jelölésekkel lehet megtenni. A FAG csapágyakon szerepel a márka megjelölése (FAG), a gyártás helye (GERMANY), valamint az adott csapágy méretére, típusára vonatkozó kód. Rendkívül fontos, hogy amennyiben Ön megbízható, az egész világon elismert és hosszú élettartamú FAG csapágyat szeretne, akkor legyen figyelemmel a FAG csapágy jelölésekre, hiszen a gyártó így szavatolja Önnek a kiváló FAG csapágy minőséget.

A csapágyakat szerkezeti csoportba tartozás, anyagminőség, valamint gyártó szerint csoportosítják, a számos gyártó közül viszont kiemelkednek az úgynevezett „TŐKÉS” csapágygyártók. Ebbe a csoportba kizárólag olyan gyártók tartoznak, amelyek a hosszú évek alatt bebizonyították, hogy minőségi csapágyaikkal helyük van a világ csapágygyártói élvonalában. A „TŐKÉS” gyártók termékei közé tartoznak a FAG csapágyai is, amelyek magasabb ársávban találhatóak, mint például a távol-keleti gyártók által előállított csapágyak, cserébe viszont sokkal jobb minőségi szintet garantálnak.

Tekintse meg a FAG csapágy katalógus oldalunkat és érdeklődjön bátran elérhetőségeinken!

csapagy-fag-nagy